Stijlvolle Appartementen in Vistabella Golf..

Prijs

205000

Perceel oppervlakte

Type woning

Apartment

Plaats

Orihuela

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

2

Ref. Nr.

SDP02435GO/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

205000

Type woning

Plaats

Orihuela

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
2

Ref. Nr.

SDP02435GO/3696

Nieuw design met moderne lijnen, zonder afstand te doen van de mediterrane warmte. Ruime kamers die opvallen door hun lichtinval en afwerkingen van topkwaliteit. Dit resort is gelegen in de urbanisatie Entrenaranjos, in de gemeente Orihuela (Alicante), in het zuiden van de Costa Blanca en in de omgeving van de golfbaan Vistabella, met een uitstekend mediterraan klimaat. Dicht bij Torrevieja, Los Montesinos en San Miguel de Salinas.
Slechts vijf minuten lopen naar het commercieel centrum met allerlei voorzieningen, zoals supermarkt, winkels, sportterrein, golfschool, bars, restaurants en apotheek. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg AP-7 en goede verbinding met de hele Middellandse Zeekust.
Een rustige plek om te wonen in een natuurlijke omgeving, op slechts 15 minuten van de stranden van Orihuela Costa en Torrevieja. Met het beste en belangrijkste golfaanbod van het Middellandse-Zeegebied: vijf schitterende golfbanen van internationale faam, zoals Campo de Golf Villamartín, Club de Golf Las Ramblas, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf [amp;] Country Club en Vistabella Golf.
35 minuten van de internationale luchthaven Alicante-Elche en 20 minuten van het station van de hogesnelheidstrein (AVE).
hoge snelheid treinstation (AVE) van Orihuela.

video telefoon
Pre-installatie van alarmsysteem binnen en buiten
Split airconditioning.
Binnen- en buitenverlichting
Afgewerkt aangelegd perceel
Pre-installatie van irrigatiesysteem
Dubbele veiligheidsbeglazing
Elektrische rolluiken
Gladde witte lak
Ingebouwde kasten tot aan de vloer
PVC met thermische onderbreking
Douchescherm
Vloerverwarming in badkamers
Keukenmeubels
Elektrische apparaten in de keuken
Gemeenschappelijk zwembad

Lichte appartementen verdeeld in woonkamer-keuken, twee slaapkamers en twee badkamers, met een grote tuin of solarium. De perfecte combinatie van design en functionaliteit. Begane grond met tuin vanaf 200.000€ en bovenste verdieping met solarium vanaf 205.000€.