sleutelklare bungalow op de begane grond( Torrevieja)

Prijs

240900

Perceel oppervlakte

Type woning

Bungalow

Plaats

Torrevieja

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP00332AY/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

240900

Type woning

Plaats

Torrevieja

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP00332AY/3696

Residentie van 100 bungalows op de begane grond met privé tuin of op de eerste verdieping met solarium, woningen met 2 en 3 slaapkamers, u kunt kiezen tussen verschillende oriëntaties. Het complex beschikt over 2 gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen en kinderen, groene zones en een ondergrondse parkeergarage met berging voor elke woning.
Begane grond bungalow, 2 slaapkamers en 2 badkamers, half ingerichte open keuken, woonkamer, terras en privé tuin van 20m2.

Los Balcones ligt op een paar minuten rijden van het centrum van Torrevieja. Residentieel gebied waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat en de blauwe vlag stranden van Orihuela Costa, la Mata,Torrevieja, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Cala Capitan en Campoamor. Op korte afstand van verschillende winkelcentra zoals Habaneras en La Zenia Boulevard, waar u tal van winkels en restaurants vindt. U kunt ook genieten van diverse golfbanen in de omliggende gebieden zoals Villamartin, Las Ramblas, Campoamor en Las Colinas, evenals vrijetijds centra en sportcentra. Via de N332 of de snelweg AP-7 kan men gemakkelijk elk punt aan de Costa Blanca bereiken.