Scpectaculaire Vrijstaande Villa met 3 Slaapkamers, Uitzicht en Zwembad.

Prijs

711900

Perceel oppervlakte

417

Type woning

Villa

Plaats

Finestrat

Aantal badkamers

3

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02085IM/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

711900
417

Type woning

417

Plaats

Finestrat

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

3
3

Ref. Nr.

SDP02085IM/3696

Moderne en ruime villa’s met hoogwaardige technologie. Beschikbaar op verschillende percelen variërend in omtrek. De begane grond bestaat uit een Amerikaanse keuken met bar, een open woon-eetkamer, een gastentoilet, twee dubbele slaapkamers en een badkamer. De master slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een en-suite badkamer, inloopkast en toegang tot het 45M² grote terras. Alle villa’s hebben een solarium met een ongelooflijk uitzicht. Het privé-zwembad van 10×4 is bij de prijs inbegrepen. Afgewerkte kelder inbegrepen in de prijs.

Het project bestaat uit appartementen, villa’s, groene zones, een gemeenschappelijk zwembad en nog veel meer. De strategische ligging, op slechts 30 minuten van de stad Alicante met de internationale luchthaven van El Altet en het hogesnelheids treinstation, laat u toe om comfortabel te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca.
Zon, strand, bergen, golf, haute cuisine restaurants, themaparken, winkelcentra, shows,…. Alles waar je van kunt dromen binnen handbereik.