Schitterende Villa in Cuidad Quesada met kelder

Prijs

610000

Perceel oppervlakte

343.77

Type woning

Villa

Plaats

Ciudad quesada

Aantal badkamers

3

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02328LC/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

610000
343.77

Type woning

343.77

Plaats

Ciudad quesada

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

3
3

Ref. Nr.

SDP02328LC/3696

Schitterende Villa in Cuidad Quesada met kelder

Nieuw project bestaande uit vrijstaande villa’s in Ciudad Quesada, een fantastische urbanisatie in het zuiden van de Costa Blanca. Alle villa’s genieten van een mooi open uitzicht. Het complex is gelegen op loopafstand van een commercieel gebied dat bars, restaurants en alle nodige voorzieningen voor dag tot dag heeft, zoals supermarkten, banken en apotheken. De golfbaan La Marquesa ligt op slechts 5 minuten afstand, terwijl de spectaculaire stranden van Guardamar en La Mata op 10 minuten rijden met de auto liggen.

Het wooncomplex biedt vrijstaande villa’s met een of twee verdiepingen, allemaal met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een grote kelder. De begane grond heeft een open ontwerp met een combinatie van ruime woonkamer, keuken en eetkamer, met directe toegang tot een groot terras (gedeeltelijk overdekt) en het zwembad. Er is ook een gastentoilet en een tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer op deze verdieping.

Het gelijkvloerse model heeft de resterende 2 slaapkamers, beide met en-suite badkamers, in de kelder, plus een extra woonkamer.
Het twee verdiepingen tellende model heeft 2 en-suite slaapkamers en een terras op de eerste verdieping. In dit model is het souterrain verdeeld in een grote woonkamer met keuken en een apart gedeelte dat gebruikt kan worden als gymzaal, kantoor of extra slaapkamer.

Deze woningen zijn voorzien van airconditioning, elektrische apparaten, vloerverwarming in de badkamers, gemotoriseerde rolluiken in de slaapkamers, indoor LED-verlichting, kunstgras in de tuin, en een prive infinity zwembad met LED-verlichting.