SCHITTERENDE NIEUWBOUW COMPLEX IN ALFAZ DEL PI(ALICANTE)

Prijs

245000

Perceel oppervlakte

Type woning

Apartment

Plaats

l'Alfas del Pi

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02528SON/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

245000

Type woning

Plaats

l'Alfas del Pi

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP02528SON/3696

SCHITTERENDE NIEUWBOUW COMPLEX IN ALFAZ DEL PI(ALICANTE)

Wonignen met uitzicht op zee en buitenruimtes om het hele jaar te genieten van de Spaanse zon

In deze nieuwe residentie in Alfaz del Pi kunt u kiezen uit 117 woningen
met 4 verschillende typologieën, met 2 of 3 slaapkamers, begane grond met tuinen of penthouses met privésolariums, allemaal op het zuiden en zo ontworpen dat het er veel natuurlijk licht biinenvalt.

De appartementen zijn perfect om het hele jaar door te genieten van het mediterrane klimaat. Gun uzelf een nieuw leven aan de Costa Blanca, op een plek die ontworpen is voor uw comfort.

Alfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca vanwege de nabijheid van blauwe vlag stranden, zoals die van Altea en El Albir, alsook de buitebgewone mooie natuur van bijvoorbeeld het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Het centrum van het dorp ligt op ongeveer 1,5km met alle voorzieningen die u maar kunt wensen.

De Alfaz del Sol Sports Club ligt op twee minuten lopen en heeft een tennisbaan, paddel court, basketbal, zaalvoetbal, een fitnessruimte en een geweldige sfeer. Alles wat je nodig hebt om fit te blijven en te genieten van sport!

En fietsers hebben geluk, want dit gebied is een paradijs voor wielrenners, met spectaculaire landschappen en routes voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u de keuze: de golfbanen Don Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen op slechts een paar minuten rijden met de auto.

De urbanisatie heeft garages en bergingen, meer dan 300 m2 gemeenschappelijke ruimtes voor exclusief gebruik van de urbanisatie. Groene zones, speeltuin en wandelingen. En het beste van alles: twee infinity zwembaden van 200 en 80 m2 met uitzicht op de baai van Alfaz del Pi.