SCHITTERENDE LUXE VILLA IN CUMBRE DEL SOL

Prijs

2184000

Perceel oppervlakte

823

Type woning

Villa

Plaats

Benitachell

Aantal badkamers

4

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02682GV/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

2184000
823

Type woning

823

Plaats

Benitachell

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

4
3

Ref. Nr.

SDP02682GV/3696

SCHITTERENDE LUXE VILLA IN CUMBRE DEL SOL

Deze prachtige en eigentijdse villa, biedt een uniek panoramisch uitzicht over de kustlijn van de Costa Blanca Noord. De villa is gelegen in de urbanisatie Cumbre del Sol in Benitachell, tussen Javea en Moraira, één van de meest gewilde bestemmingen, ideaal om het hele jaar door te wonen of te genieten van vakantieperiodes.

Het interieur van het huis is van een bijzonder ontwerp met moderne afwerkingen, en speciale aandacht voor detail.

De ingang, die leidt door een ruime hal, bevindt zich op de bovenverdieping, waar zich twee slaapkamers bevinden, beide met en-suite badkamers, ruime kasten en privé terrassen, plus een garage voor twee auto’s en een moderne design trap die naar de hoofdverdieping leidt.

Op de begane grond bevindt zich de belangrijkste feature van deze woning: de fantastische buitenruimte, een ruim terras met een infinity zwembad, om buiten te zonnebaden en te dineren, terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op zee.

De grote glazen schuifdeuren in de woonkamer openen naar het terras, waardoor een warme, lichte ruimte ontstaat, die overloopt in de eetkamer en de grote open keuken, uitgerust met state-of-the-art apparatuur.

Op de hoofdverdieping bevindt zich ook de master slaapkamer, met een inloopkast en een en-suite badkamer.

Op de kelder verdieping bevindt zich een open ruimte, die kan worden ingericht als gastenappartement, fitnessruimte, kantoor, speelkamer, of een andere bestemming die de eigenaar aan deze nuttige ruimte wenst te geven.

Het perceel is in totaal 823m2,

Villa gelegen op 65 minuten van de luchthaven van Alicante en 1,5 uur van de luchthaven van Valencia.