Schitterende 3 Slaapkamer Appartementen in Gran Alacant.

Prijs

395000

Perceel oppervlakte

Type woning

Apartment

Plaats

Gran alacant

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP00978NR/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

395000

Type woning

Plaats

Gran alacant

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP00978NR/3696

Nieuw project gelegen op minder dan 1 km van de prachtige stranden van Carabassi. Deze residentie beschikt over een grote verscheidenheid aan vrijetijdszones zoals een buitenzwembad voor volwassenen, een zwembad voor kinderen, een speeltuin, een bbq-zone, een chill out-zone, een fitnessruimte, groene zones met bomen en planten, een gemeenschappelijke parkeerplaats en opslagruimtes.

De woning bestaat uit 3 slaapkamers, master met en-suite, 1 familie badkamer, open woon – eetkamer en Amerikaanse keuken met galeria. Het grote terras is toegankelijk via schuif deuren in de woonkamer en de master slaapkamer. Alle appartementen zijn uniek ontworpen met uitzicht op zee vanaf het terras. Beschikbaar op de begane grond of de bovenste verdieping met solarium (vraag naar de prijzen).

Extra’s zijn een volledig ingerichte keuken, centrale airconditioning warm/koud, volledig uitgeruste badkamers met vloerverwarming, aerotermische boiler voor warm water etc..
Voor de vroege beslissers is het mogelijk om het interieur aan te passen door de kleuren van de tegels, keuken, muren etc. te veranderen.