Ruime villa in Mediterraanse stijl in Los Balcones.

Prijs

474000

Perceel oppervlakte

800

Type woning

Villa

Plaats

Torrevieja

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

5

Ref. Nr.

SDP02157SMA/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

474000
800

Type woning

800

Plaats

Torrevieja

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
5

Ref. Nr.

SDP02157SMA/3696

Zeldzame kans! Ruime villa in Los Balcones gelegen op een perceel van 800M² in natuurrijke omgeving. Bestaande uit 2 verdiepingen, elk met een eigen ingang. Villa van zeer goede kwaliteit met 5 slaapkamers, 2 badkamers, een zeer ruime en aangename keuken. De tuin beschikt over een overdekt terras met een grote zomerkeuken die ideaal is om tijdens de zomermaanden buiten te verblijven. Centrale gasverwarming, alle buiten waterleidingen werden volledig vernieuwd. Twee bergruimtes, garage van ongeveer 100m2, grote keuken op beide verdiepingen en zwembad van 10x5m, met nieuwe motor, omringd door een zeer groot terras waar men van de zon, de rust en de natuur kan genieten. Airco in de master bedroom en de woonkamer. De woning wordt verkocht zonder meubels.
De buitenkeuken beschikt over een lavabo en er is plaats voorzien voor het installeren van wasmachine, afwasmachine en wasdroger.
Gemetselde barbecue met schouw, perfect om paella voor te bereiden. Verder nog een overdekte parkeerplaats. Kom deze aantrekkelijke ruime villa bezichtigen voordat het te laat is!