Rijhuis in de golf van Lomas de Campoamor

Prijs

219800

Perceel oppervlakte

Type woning

Terraced house

Plaats

Campoamor

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP00637CA/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

219800

Type woning

Plaats

Campoamor

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP00637CA/3696

Rijhuis in de golf van Lomas de Campoamor

Half open bebouwde woning of rijhuis met twee verdiepingen bestaande uit 3 slaapkamers met grote ingebouwde kasten en 2 badkamers met wit gelakt meubilair en marmeren aanrecht.
Volledig ingerichte keuken met keukenapparatuur inclusief, met granieten werkblad, half open keuken en aparte wasplaats. Woonkamer met pre-installatie van airconditioning en verwarming met radiatoren. Installatie van gas voor verwarming, warm water en gasvuur in de keuken.
Twee overdekte terrassen, 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant het huis met een eigen tuin en twee terrassen op de bovenste verdieping.

Campoamor Golf ligt in een onvergelijkbare omgeving ten zuiden van de provincie Alicante, in het hart van de Costa Blanca. Een natuurgebied van 707 hectare dat het landschap van het Mediterraanse bos combineert met traditionele citrusgewassen. De bevoorrechte locatie op minder dan 3 km. van de kust en op een hoogte van meer dan 130 meter boven de zeespiegel kunt u de aangename zeebries voelen en het prachtige uitzicht op de Middellandse Zeekust bewonderen. In de buurt van belangrijke stedelijke en toeristische centra, zoals de steden Torrevieja, Guardamar del Segura en La Manga del Mar Menor, de ontwikkelingen van Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca en Punta Prima, evenals de steden Orihuela, Elche, Alicante, Benidorm , Murcia en Cartagena, die het gebied van een hoog niveau van diensten voorzien en bezoekers een wereldwijd aanbod van recreatie en cultuur bieden die een toeristische optie vormen zonder concurrentie.