Prachtige Villa in Racó del Galena(Benissa).

Prijs

3125000

Perceel oppervlakte

1565

Type woning

Villa

Plaats

Benissa

Aantal badkamers

5

Aantal slaapkamers

4

Ref. Nr.

SDP02304GV/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

3125000
1565

Type woning

1565

Plaats

Benissa

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

5
4

Ref. Nr.

SDP02304GV/3696

Prachtige Villa in Racó del Galena(Benissa).

Deze nieuw gebouwde villa is gelegen in het exclusieve gebied van Racó del Galeno in Benissa, een residentie waarin architectuur gecombineerd wordt met de natuur en elementen met hout-, beton- en steenafwerkingen een prachtig architectonisch ontwerp creëren.

Het interieur van deze villa zit vol details, en verlichting die warmte in het huis brengten. Kamers met dubbele hoge plafonds, glazen wanden die de veranda en de woonkamer verbinden. Allemaal exclusieve details die een unieke villa creëren

Drie slaapkamers met en-suite badkamers. De badkamer in de master slaapkamer beschikt over een ligbad met schitterend uitzicht. De keueken, eetkamer en woonkamer zijn ontworpen volgens een open concept. Verder nog enkele vrije ruimtes die gebruikt kunnen owrden als game-room, fitness zaal of kantoor.

De tuin is van het mediterrane type, volledig geïntegreerd in de architectuur en de verschillende buitenruimtes die deze villa geniet, waaronder het harmonieuze rechthoekige zwembad met een glazen wand die overgaat in de zee, een groot terras, een chill out area en verschillende veranda’s om op verschillende tijdstippen van de dag te genieten van het mediterrane klimaat en het indrukwekkende uitzicht op de zee met de Peñón de Ifach op de achtergrond.

Villa gelegen in een unieke enclave midden in de natuur, op korte afstand van stedenvan Benissa, Calpe en Moraira.

Benissa is een gemeente met een landschap van contrasten, met een stedelijk centrum vol historie en 4 km kustlijn met rustige baaien, kortom een ​​landschap dat je niet mag missen.

Het is zeer goed verbonden, de toegangen over de weg zijn comfortabel en soepel, via de nationale weg N-322 en de snelweg AP-7 (afrit 63). De locatie biedt toegang tot de luchthaven “El Altet” in Alicante op 80 km afstand en de luchthaven “Manises” in Valencia op 110 km, met een breed scala aan nationale en internationale vluchten die verbinding maken met de hele wereld.

Het vrijetijdsaanbod is zeer compleet van nautische activiteiten in de Bassetes Nautical Club (Benissa) of de Real Club Náutico de Calpe, wandelen in de Sierra de Bernia, de ecologische wandeling langs de kust, de Peñón de Ifach tot golfen bij de Club de Golf Ifach.