Prachtige Villa gelegen in La Finca golf Algorfa !

Prijs

429000

Perceel oppervlakte

236.75

Type woning

Villa

Plaats

Algorfa

Aantal badkamers

4

Aantal slaapkamers

5

Ref. Nr.

SDP02133TS/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

429000
236.75

Type woning

236.75

Plaats

Algorfa

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

4
5

Ref. Nr.

SDP02133TS/3696

Alleenstaande villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers, moderne stijl en met grote ruimtes, zoals de woonkamer en de open keuken.
Ze hebben allemaal een voor- en achterterras en een eigen tuin en zwembad, evenals een solarium (optioneel)waar u kunt genieten van het verbluffend uitzicht. Er bestaat de mogelijkheid om een kelder bij te voegen met een vierde slaapkamer

Het complex bestaat uit ruime eengezinswoningen van eigentijds design gecombineerd met Mediterraanse details. Moderne stijl en avant-gardebouw bepalen deze woonwijk.
Dit wooncomplex van 30 eengezinswoningen ligt tussen La Finca Golf en de grote boomgaard/moestuin van La Vega Baja.

De natuur staat niet op gespannen voet met de winkels en diensten, die dicht bij de ontwikkeling staan. De steden Orihuela, Elche, Murcia en Cartagena zijn perfect voor een culturele vakantie. De stad Algorfa ligt op 10 minuten afstand, en de natuurlijke stranden van Guardamar liggen op 15 minuten afstand. Nationale monumenten, straten met een eeuwenlange geschiedenis… en een unieke gastronomie. De luchthaven van Alicante ligt op slechts een half uur rijden en de luchthaven van Murcia ligt op 50 minuten afstand.
De Costa Blanca biedt meer dan 20 hoogwaardige golfbanen, gouden zandstranden en een klimaat dat het buitenleven stimuleert – meer dan 300 dagen zon per jaar!
Ontsnap naar de steden Orihuela, Elche, Murcia en Cartagena. Nationale monumenten, straten met geschiedenis… en een unieke gastronomie.