PENTHOUSE MET SOALRIUM IN ICONISCH GEBOUW IN CALPE, DICHT BIJ DE ZEE EN HET ZOUTMEER.

Prijs

1300000

Perceel oppervlakte

Type woning

Penthouse

Plaats

Calpe

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02741CO/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

1300000

Type woning

Plaats

Calpe

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP02741CO/3696

PENTHOUSE MET SOLARIUM IN ICONISCH GEBOUW IN CALPE, DICHT BIJ DE ZEE EN HET ZOUTMEER.

Het karakteristieke gebruik van “bladeren” met een gouden afwerking maken dit een exceptionele plek om te wonen of uw vakantie door te brengen. Alle appartementen beschikken over zeer ruime balkons waardoor ze de perfecte locatie zijn om te genieten van die warme zomeravonden, of om uw koffie te drinken terwijl de ochtendbries door uw haar waait. De penthouses beschikken over een privé solarium van 90M² met zwembad en een verbluffend uitzicht.

Gelegen op loopafstand van de beste stranden, het zoutmeer, de haven, supermarkten, winkels, bars, restaurants, sport- en recreatie centra en nog veel meer. Geen auto nodig. Voor degenen die hun auto wél meenemen, is er een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen, evenals een opslagruimte.
De gemeenschappelijke zones bestaan uit een zwembad voor volwassenen, een kinderzwembad, een fitnessruimte, een speelplaats voor kinderen, een padelbaan, een parkeerplaats voor fietsen (oplaadstation voor elektrische fietsen) en groene zones.

Het gebouw is verdeeld in 17 verdiepingen, 2 appartementen op elke verdieping, behalve de eerste en tweede verdieping, die bestaan uit slechts 1 appartement. Elk appartement beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer-eetkamer-keuken, terras aan de voorzijde en wasruimte (buiten).

Inbegrepen zijn volledig ingerichte keuken met apparatuur, volledig uitgeruste badkamers met vloerverwarming, LED-verlichting in het hele pand, elektrische rolluiken, domotica systeem (rolluiken en verlichting), warme en koude airconditioning, aerethermic warm water boiler, enz.