Penthouse met 2 Slaapkamers en Schitterend Uitzicht in Villajoyosa

Prijs

385000

Perceel oppervlakte

Type woning

Penthouse

Plaats

Villajoyosa

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

2

Ref. Nr.

SDP02301RH/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

385000

Type woning

Plaats

Villajoyosa

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
2

Ref. Nr.

SDP02301RH/3696

Exclusief wooncomplex met onovertroffen panoramisch uitzicht en op slechts 150m van het strand in Villajoyosa, omgeven door natuur, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen ligt die het pittoreske en kleurrijke stadje Villajoyosa te bieden heeft. Ideaal gebied voor sportliefhebbers met drie golfbanen, wandelpaden en watersporten beschikbaar op loopafstand. Goed verbonden met andere gebieden van de Costa Blanca, met de snelweg AP7 en de lokale tramlijn tussen Alicante en Benidorm.

Het complex bestaat uit 66 woningen, verdeeld over 5 gebouwen, ontworpen als een grote uitkijkpost over de Middellandse Zee. Gebouwd op verschillende niveaus met inachtneming van de oneffenheden van het terrein, om ervoor te zorgen dat alle woningen een fantastisch panoramisch uitzicht op zee hebben. Een groot gemeenschappelijk zwembad en aangelñgde tuinen zorgen voor de perfecte sfeer in deze urbanisatie.

Er worden verschillende soorten woningen aangeboden: penthouses met 2 slaapkamers, 2 badkamers en privé solarium; duplexwoningen met 2/3 slaapkamers, 3 badkamers en een eigen tuin; en geschakelde woningen van één verdieping met 2-3 slaapkamers, 2 badkamers en een eigen tuin.

Alle woningen hebben een modern ontwerp dat naar wens kan worden aangepast,. Bestaande uit een open woon-eetkamer met keuken. Er is gebruik gemaakt van grote schuifeuren met ruime ramen die uitkomen op een schitterend terras. Inbegrepen in de prijs: Centrale airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, volledig ingerichte keuken en een parkeerplaats.

De gemeenschappelijke zone bestaat uit een verwarmd infinity zwembad voor volwassenen, een zwembad voor kinderen, jacuzzi, ligweide, kinderspeelplaats, wandelpaden en gymnastiekzaal. De sociale club is toegankelijk voor alle bewoners, met een lounge en een gemeubileerde eetkamer, met een keuken en een buitenbarbecue. Het project zet zich in voor duurzame mobiliteit en respect voor het milieu, dus de groene zones zijn beplant met inheemse vegetatie om irrigatie te minimaliseren en er zijn oplaadpunten beschikbaar voor elektrische voertuigen (pre installatie) en elektrische fietsen in de gemeenschappelijke parkeerruimte.