Penthouse in Playa Flamenca Dichtbij Zee

Prijs

355000

Perceel oppervlakte

Type woning

Apartment

Plaats

Orihuela Costa

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02274TB/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

355000

Type woning

Plaats

Orihuela Costa

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP02274TB/3696

Nieuwbouw in Playa Flamenca, 350m van het Zenia Boulevard Shopping Center en 600m van het strand

Modern wooncomplex op een steenworp van de zee, met grote gemeenschappelijke zones met park, zwembaden, fitnessruimte, sauna en wandelpaden.

Residentie die een uitzonderlijke ligging geniet naast het Playa Flamenca-strand, winkelcentra en een uitstekende verbinding met de snelweg AP-7. De mogelijkheid om vlakbij de zee te wonen in een idyllische omgeving, ontworpen om een ​​duurzame en gezonde levensstijl te bieden, die open ruimtes, groene gebieden en architecturale harmonie uitstraalt. Fonteinen, een zwembad met een geïntegreerde chill-out lounge, jacuzzi’s en een waterpark voor kinderspelletjes. Een met glas omsloten fitnessruimte met panoramisch uitzicht over het meer, en een Finse sauna completeren de uitgebreide lijst met voorzieningen.

De residentie beschikt over appartementen met 2 en 3 slaapkamers (met 1 of 2 badkamers) met airconditioning via luchtkanalen en vloerverwarming in de badkamers. Prive-tuin en grote veranda’s op de begane grond; lichte en ruime terrassen op tussenliggende verdiepingen en prachtige privésolariums voor de derde en laatste verdieping. Allemaal met parkeerplaats inbegrepen in de prijs.

U kunt ervoor kiezen om uw woning volledig uitgerust en gemeubileerd aan te schaffen met verschillende stijlen en reeksen apparatuur, speciaal ontworpen voor deze appartementen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.