Nieuwe exclusieve woning aan de kust van Benissa

Prijs

1150000

Perceel oppervlakte

1596

Type woning

Villa

Plaats

Benissa

Aantal badkamers

3

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02359TU/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

1150000
1596

Type woning

1596

Plaats

Benissa

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

3
3

Ref. Nr.

SDP02359TU/3696

Een eigendom in een unieke natuurlijke enclave, met prachtig uitzicht op de zee en de iconische Rots van Ifach. Dicht in de buurt van Benissa, Calpe en Moraira, gelegen in Racó de Galeno, geselecteerd op locatie, oriëntatie en uitzicht op de zee, waarbij elke villa speciaal is ontworpen voor elk perceel met een exclusief ontwerp met een eigen karakter, geïntegreerd in hun omgeving en ontworpen om geniet van het uitzicht op zee en het weldadige mediterrane klimaat.

De villa bestaat uit één verdieping, waardoor het een praktisch en functioneel huis is. Via de entree komt u in de hal, waar zich aan de rechterkant het slaapgedeelte bevindt, verdeeld in 3 slaapkamers. De master beschikt over en-suite badkamer en walk -in closet. Er is ook een gastentoilet naast de inkomhal.

Aan de linkerkant hebben we toegang tot de keuken die volledig open is naar de eetkamer en woonkamer, van waaruit u direct toegang heeft tot het terras. Aan deze kant van het huis vinden we ook de wasruimte.

Op het terras vinden we het zwembad met een relaxgedeelte om te genieten van de zon of een diner bij de barbecue. De woning is omgeven door een tuin en aan de achterzijde is er een pergola met ruimte voor twee auto’s.