NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN FINESTRAT

Prijs

282000

Perceel oppervlakte

72

Type woning

Ground Floor

Plaats

Finestrat

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02916TW/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

282000
72

Type woning

72

Plaats

Finestrat

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP02916TW/3696

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN FINESTRAT

Nieuwbouw wooncomplex van appartementen, penthouses en herenhuizen in Balcon de Finestrat.

Mooie begane grond appartementen met eigen tuin, middelste verdieping appartementen met grote terrassen en penthouses met eigen solarium.

Woningen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken met de zithoek, inbouwkasten, Installatie van gekanaliseerde airconditioning (warm/koud).

Het wooncomplex bestaat uit gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen met kinderbad en solarium, parkeerplaats voor fietsen, kinderspeelplaats betegeld met doorlopende veiligheidsbestrating.

Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats met pre-installatie voor het elektrisch opladen van voertuigen.

Residentieel complex perfect gelegen in een natuurlijke enclave van de Costa Blanca en biedt een ongelooflijk uitzicht op de skyline van Benidorm, de baai van Finestrat en El Puig Campana.

Benidorm ligt op slechts vijf minuten rijden van de woningen en biedt alle diensten die u nodig zou hebben, waaronder winkels, bars, restaurants, supermarkten, banken, apotheken en verschillende internationale privéscholen.

Dicht bij de stranden van Levante, Poniente en Cala de Finestrat, met een lengte van meer dan 6 km die tot de beste van Europa behoren en door de Europese Unie zijn bekroond met blauwe vlaggen.

Alle recreatieve diensten, zoals de themaparken van Aqua Natura, Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar, Sierra Cortina en Villaitana Golfbanen, wandelen en klimmen in Puig Campana een onvergelijkbare natuurlijke omgeving of genieten van nautische sporten.

Afstand tot de zee 4 km, tot de luchthaven 26 km en tot de golf 1km.

Complex gelegen op 40 minuten van de luchthaven van Alicante.