NIEUWBOUW VILLA IN FINESTRAT, SLEUTELKLAAR

Prijs

750000

Perceel oppervlakte

500

Type woning

Villa

Plaats

Finestrat

Aantal badkamers

3

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02702ALR/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

750000
500

Type woning

500

Plaats

Finestrat

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

3
3

Ref. Nr.

SDP02702ALR/3696

NIEUWBOUW VILLA IN FINESTRAT SLEUTELKLAAR

Mooie en ruime, vrijstaande villa met privé zwembad en zeezicht in Finestrat. Ruime garage in de kelder en de mogeljkheid om een gastenappartement te maken.

Op de begane grond bevinden zich een badkamer, een slaapkamer, woonkamer met keuken en een eetkamer,, met directe toegang tot het zwembad. Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers, en nog een terras.

Het huis is uitgerust met vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp (aerotermia), centrale airconditioning, volledig uitgeruste keuken en meer.

Finestrat ligt in de Marina Baixa regio van de Costa Blanca, dicht bij Benidorm en ongeveer 40 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven.

Dit project is perfect gelegen in een natuurlijke enclave van de Costa Blanca en biedt een ongelooflijk uitzicht op de skyline van Benidorm, Cala de Finestrat en El Puig Campana.

Omgeven door recreatie zones, zoals de themaparken van Aqua Natura, Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar, Sierra Cortina en Villaitana Golfbanen, wandelen en klimmen in Puig Campana een onvergelijkbare natuurlijke omgeving of genieten van nautische sporten.

Afstand tot de zee 4 km en tot de golf minder dan 1km.