NIEUWBOUW LUXE VILLA’S IN BENIDORM

Prijs

870000

Perceel oppervlakte

513.59

Type woning

Villa

Plaats

Benidorm

Aantal badkamers

3

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02852TGR/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

870000
513.59

Type woning

513.59

Plaats

Benidorm

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

3
3

Ref. Nr.

SDP02852TGR/3696

NIEUWBOUW LUXE VILLA’S IN BENIDORM

Nieuwbouw wooncomplex van luxe villa’s gelegen in een rustige en afgelegen omgeving in het hart van Benidorm, op een heuvel omringd door groene gebieden, parken en bomen, met een prachtig uitzicht over de stad, de zee en de bergen.

Afstand tot strand – 1200 meter.

Door de gunstige ligging van deze woonwijk beschikt u over allerlei voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen, winkels, golfbanen, winkelcentra en dit alles op loopafstand van het historische centrum.

Villa’s zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, bestaan ​​uit twee verdiepingen en een kelder met een Engelse patio die voor natuurlijk licht zorgt.

Op de begane grond vindt u inkomhal, woonkamer en keuken, slaapkamer en badkamer, veranda met toegang tot het zwembad.

Op de bovenste verdieping vindt u 2 slaapkamers met eigen badkamers, kleedkamer, solarium en open terras.

Kelder bestaat uit ruimte voor verschillende doeleinden, een wasruimte, een berging en twee Engelse patio’s.

Kelder is gratis te gebruiken: naar wens is het mogelijk om extra slaapkamer en badkamer te maken, grote woonkamer met gebruiksmogelijkheden zoals gym, sauna, biljartkamer, etc.

Benidorm, gelegen in het centrum van de regio La Marina Baixa, is de populaire Spaanse badplaats Benidorm, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen langs de Costa Blanca. De uitstekende stranden, de grote verscheidenheid aan accommodaties, restaurants en de vele recreatieve activiteiten.

Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een boottocht naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad is in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad.

Compleet met zijn fijne zandstranden, kristalhelder water, bevoorrecht klimaat en geweldige infrastructuur hebben Benidorm deze regio — ook uitgerust met een geweldige infrastructuur van hoogwaardige diensten — zijn welverdiende roem gegeven.

Er zijn tal van wedstrijdbanen in en rond Benidorm die zowel de serieuze als de casual golfer een goede uitdaging bieden.

De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand.