NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE VILLA’S IN MORAIRA

Prijs

720000

Perceel oppervlakte

500

Type woning

Semi

Plaats

Moraira

Aantal badkamers

3

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02755CIV/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

720000
500

Type woning

500

Plaats

Moraira

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

3
3

Ref. Nr.

SDP02755CIV/3696

NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE VILLA’S IN MORAIRA

Nieuwbouw luxe complex bestaande uit 6 geschakelde villa’s met een privé zwembad en een perceel van 500 m2 voor elk huis.
Gelegen in de beste wijk van Moraira, op slechts 600 van de zee en allerlei diensten.

Elke villa heeft twee privé parkeerplaatsen met pergola, evenals een volledig afgewerkte tuin met automatische irrigatie.

De villa’s hebben 3 slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers plus een gastentoilet, en zijn afgewerkt met luxe afwerkingen, waaronder een aerothermisch airconditioningsysteem, met vloerverwarming en gekanaliseerde airconditioning op de vloer, luxe keuken met alle apparatuur inbegrepen, porseleinen vloeren van groot formaat, inclusief details op de gevel van het gebouw, badkamermeubels, wandkranen, gelakte deuren met verborgen scharnieren en magnetische sluiting, buitentimmerwerk van het merk Technal, enz.

Het complex is volledig afgesloten met automatische toegangsdeur en video-intercomsysteem. Het heeft alle ondergrondse infrastructuren, inclusief openbare riolering en glasvezelverbinding.

Moraira is een kleine stad met goede restaurants, bars en veel supermarkten in de buurt.

Er is een zeer aangenaam strand direct naast de stad dat geweldig is voor gezinnen.

De kust biedt een geweldig uitzicht op Penon Ifach aan de overkant van de baai van Calpe. De kustweg erheen is de moeite waard met spectaculaire uitzichten.

Moraira ligt ongeveer 1 uur en 15 minuten ten noorden van de A7 vanaf het vliegveld van Alicante en is vrij gemakkelijk te bereiken. Het is ongeveer dezelfde afstand of iets minder zuidelijk vanaf het vliegveld van Valencia.