Nieuwbouw appartementen in Villamartin, Orihuela Costa.

Prijs

192000

Perceel oppervlakte

Type woning

Apartment

Plaats

Orihuela Costa

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

2

Ref. Nr.

SDP00441GA/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

192000

Type woning

Plaats

Orihuela Costa

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
2

Ref. Nr.

SDP00441GA/3696

Nieuwbouw appartementen in Villamartin, Orihuela Costa.

Nieuwe fase van dit zeer gewilde project! .Gesloten complex van 112 moderne appartementen samengesteld uit 4 blokken, met ruime groene gebieden en recreatieve voorzieningen, gemeenschappelijke zwembaden en meer. Blok 2 nú te koop met meubels inbegrepen.
Gelegen in een van de meest populaire gebieden van Orihuela Costa.

De appartementen hebben twee slaapkamers en twee badkamers, woon / eetkamer en keuken en terrassen. Alle appartementen hebben een parkeerplaats inbegrepen in de prijs. Op de begane grond beschikken ze over een tuin met privé zwembad,. Op de derde verdieping zijn de penthouses met solarium.

In de afgelopen jaren zijn gebieden zoals Villamartin erg populair geworden bij Britse, Duitse, Russische en Scandinavische kopers, die hier hun tweede verblijf kiezen.
Hoewel Villamartin niet aan de voorzijde ligt, ligt het slechts enkele minuten van de kust, met prachtige witte zandstranden zoals La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca en Campoamor. Al deze stranden zijn bekroond met de Europese Blauwe Vlag, hetgeen hoge normen voor waterreiniging, veiligheid en goede familiefaciliteiten betekent.

Toegang tot Villamartin is uitstekend, met twee grote luchthavens in de nabijheid. De luchthaven Alicante ligt op 40 minuten rijden en de luchthaven van Murcia ligt op slechts 20 minuten afstand. Villamartin is erg populair bij golfers, aangezien het een eigen golfbaan heeft (minder dan 5 minuten) en nog vier andere terreinen in de omgeving.

Het Plaza de Villamartin is een andere belangrijke attractie en biedt een grote selectie aan winkels, bars, banken en restaurants. ‘S Nachts in de zomer geniet u van een levendige sfeer.

Voor winkel liefhebbers is het winkelcentrum Zenia Boulevard, met meer dan 150 winkels en eetgelegenheden het grootste winkelcentrum in de provincie, een klein stukje rijden van Villamartin