LUXE APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND IN EL ALBIR

Prijs

890000

Perceel oppervlakte

122

Type woning

Ground Floor

Plaats

Alfaz del Pi

Aantal badkamers

3

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02954GG/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

890000
122

Type woning

122

Plaats

Alfaz del Pi

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

3
3

Ref. Nr.

SDP02954GG/3696

LUXE APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND IN EL ALBIR

Begane grond appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen in een luxe complex aan de Costa Blanca dicht bij het strand van Albir.

U kunt kiezen tussen 2 en 3 slaapkamer appartementen. Sommigen van hen hebben een terras, een eigen tuin of een groot prive solarium.

Het is de perfecte plek om te wonen of te genieten van uw vakantie met ongelooflijke stranden en de natuur, en adembenemende landschappen die al haar bezoekers verrast.

Het is een prive-appartementen urbanisatie in een geconsolideerde omgeving, met spectaculaire tuinen en faciliteiten, op slechts een steenworp afstand van het strand en de natuur.

Als er iets is dat deze appartementen uniek maakt, dan zijn het wel hun grote tuinen op de begane grond en hun ruime terrassen, met oppervlaktes tussen 20 en meer dan 130 m2, vanwaar u de zee en het natuurpark Sierra Helada kunt zien.

Complex gebouwd op een perceel van 30.000 m2 in een volledig geconsolideerde omgeving en op de beste locatie van Playa del Albir.

Rondom de gebouwen en op verschillende niveaus van de binnen urbanisatie, zullen er verschillende sier fonteinen en verschillende zwembaden zijn. Bovendien zal het ook een verwarmd overdekt zwembad hebben.

Naast de buitenzwembaden zal er een Pool Bar zijn en een zonnedek uitgerust met ligstoelen, parasols en verschillende meubels om in stijl te zonnebaden.

De urbanisatie zal rekenen met een fruit- en groenteboomgaard die zal herinneren aan de oorsprong van de traditionele landbouw in het Albir gebied waarin, door middel van beplanting in terrassen, het land agrarisch werd geëxploiteerd.

De tennis- en paddlebanen zullen worden geïntegreerd in de landschapsarchitectuur.

Binnen de residentiële vindt u de diensten van een eigen Resort waar u kunt genieten van een comfortabele levensstijl met een breed scala aan recreatieve activiteiten zonder het te verlaten.

De urbanisatie is opgevat als een ruimte vrij van wegen voor voertuigen op de verdiepingen boven de grond. Het kan alleen te voet of met de fiets worden bereisd.

ALS GESCHENK ONTVANGT U 2 ELEKTRISCHE FIETSEN !!!

Albir is een kleine badplaats ingeklemd tussen Altea en Benidorm aan de noordelijke Costa Blanca in Spanje.

Albir ligt heel dicht bij Alfaz del Pi dat net iets landinwaarts ligt aan de andere kant van de N-322 die de twee gebieden scheidt.

Albir is beroemd om zijn prachtige zandstrand, het Playa de Racó de l’Albir, het heeft al vele malen de European Union Blue Ribbon award ontvangen.

De luchthaven van Alicante ligt op 45 minuten rijden.