GELIJKVLOERSE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN GUARDAMAR DEL SEGURA

Prijs

238000

Perceel oppervlakte

Type woning

Ground Floor

Plaats

Guardamar del Segura

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP03027GMI/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

238000

Type woning

Plaats

Guardamar del Segura

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP03027GMI/3696

GELIJKVLOERSE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN GUARDAMAR DEL SEGURA

Nieuwbouwcomplex gelegen in het hart van Guardamar del Segura.

De woning bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, woon-eetkamer, open keuken en terras met zwembad en binnenterras.

Gemeenschappelijke ruimtes hebben gemeenschappelijk solarium, met jacuzzi, rustruimte en kinderspeelplaats zijn gelegen.

Gelegen op slechts 550 m van het strand en dicht bij alle diensten (supermarkten, gemeentehuis, busstation, gezondheidscentrum), Golfbanen liggen op 6,5 km afstand.

Guardamar del Segura is een stad gelegen aan de Costa Blanca Zuid. Met zijn 11 kilometer natuurlijke strand en zijn grote dennenbos.

Guardamar is een rustige stad om te wonen, het heeft alle diensten het hele jaar door, zoals restaurants, bars, winkels, banken, plaatsen voor vrijetijdsbesteding, enz.

Elke woensdag wordt er in de centrale straten van de stad een markt georganiseerd waar veel mensen naartoe gaan om producten te kopen zoals levensmiddelen, kleding, meubels, dieren, enz. Het is een grote aanspraak en de inwoners van de omliggende stad komen elke woensdag naar Guardamar om de markt te bezoeken.

Guardamar del Segura heeft een grote haven met activiteiten het hele jaar door, het heeft een groot sportcentrum met paddle tennis, tennis, voetbal en een groot verwarmd zwembad dat het hele jaar door werkt. Het heeft ook een bibliotheek waar er gratis wifi en computers zijn.

Guardamar del Segura ligt op slechts 20 km afstand van de luchthaven Alicante – Elche (El Altet), waar dagelijks vele vluchten zijn met verbindingen naar de belangrijkste Europese steden, vanwege de vraag naar toeristen aan de Costa Blanca.