EXCLUSIEVE VILLA GENTEGREERD IN DE NATUUR

Prijs

690000

Perceel oppervlakte

800

Type woning

Villa

Plaats

Benissa

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02788TU/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

690000
800

Type woning

800

Plaats

Benissa

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP02788TU/3696

EXCLUSIEVE VILLA GENTEGREERD IN DE NATUUR

Het is gelegen omgeven door de natuur en gelegen op een strategische plek, zeer dicht bij de baaien Baladrar, Advocat en Fustera en op slechts 10 minuten van Calpe en Moraira.

Een actie waarbij elk chalet specifiek is ontworpen en aangepast aan het perceel. Met een exclusief ontwerp en een eigen karakter, is het geïntegreerd in de omgeving en ontworpen om te genieten van het milde mediterrane klimaat.

Alles verdeeld over één verdieping, waardoor het een praktisch en functioneel huis is.

Vanuit de ingang komt u in de hal, aan de rechterkant hebben we het daggedeelte, waar we de keuken kunnen vinden die volledig open is naar de eetkamer en woonkamer van waaruit u direct toegang heeft tot het terras, de buitenporch en de barbecue. .

Aan de linkerkant hebben we toegang tot het nachtgedeelte verdeeld in 3 slaapkamers. De hoofdkamer heeft een individuele badkamer en een kleedkamer en de andere twee slaapkamers die een badkamer delen. Aan deze kant van het huis is er ook een wasruimte.

Op het buitenterras vinden we het zwembad met een ontspanningsruimte om te genieten van de zon of een barbecuediner. Evenals toegang tot de tuinen.

Locatie: kust van Benissa. Costa Blanca Noord.

Perceel: 800 m2

Totaal m2 gebouwd: 138,20 m2

Totaal extra vierkante meter: 123 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

Status: Project