BOVENSTE VERDIEPING FLAT 3 BED. NIEUWBOUW 300M VAN HET STRAND (PUNTA PRIMA)

Prijs

381000

Perceel oppervlakte

Type woning

Apartment

Plaats

Torrevieja

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

3

Ref. Nr.

SDP02799TB/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

381000

Type woning

Plaats

Torrevieja

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
3

Ref. Nr.

SDP02799TB/3696

BOVENSTE VERDIEPING FLAT 3 BED. NIEUWBOUW 300M VAN HET STRAND (PUNTA PRIMA)

Exclusieve flat op de bovenste verdieping met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze flat bevindt zich in een nieuwe woonwijk, gelegen in het bevoorrechte gebied van Punta Prima: naast het beschermde natuurpark van Lo Ferris, waar veel vegetatie en een groot palmbos is. Slechts 300 meter van het strand en 5 minuten van Torrevieja.

De urbanisatie zal een totaal van 36 woningen hebben van 2 en 3 slaapkamers met 2 badkamers en een buitengewoon uitzicht op zee vanuit de meeste van hen en uitstekende kwaliteiten. Alle woningen hebben een parkeerplaats en berging, terras of eigen tuin. De appartementen op de begane grond hebben grote onoverdekte terrassen, evenals ruime privétuinen afgewerkt met kunstgras, inclusief zonnescherm op het terras en zeer lichte woonkamers door de twee grote balkons waarover ze beschikken. In deze benedenwoningen zal het mogelijk zijn om een privé zwembad aan te leggen. Een van de hoogtepunten van de woning is de uitstekende oriëntatie, want u kunt kiezen uit appartementen met een noordoostelijke of zuidwestelijke oriëntatie.

De gemeenschappelijke ruimtes komen in het solarium, een ideale plek om te genieten van de beste zonsopgang of zonsondergang dankzij het 360º uitzicht. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten:
een strandgedeelte op twee niveaus met douches, ligstoelen en een grote pergola, een overloopzwembad met 3 waterbedden, een jacuzzi en een chill out ruimte, twee oppervlakte fietsenstallingen, toegankelijke voetpaden en prachtige groene zones.

De moderne en avant-gardistische gevel, met zijn gebogen terrassen en het contrast tussen de verschillende kleuren, geven een onderscheidend beeld aan de woning.

Ruime terrassen met glazen balustrades. Keukens openen naar de woonkamer. De appartementen hebben ingebouwde kasten in alle slaapkamers, ACS door middel van aerotherm, met elektrische ondersteuning, wat een energiebesparing oplevert ten opzichte van een traditionele boiler. Aanpassing met meerdere opties.

Het heeft gemakkelijke toegang tot en van de N-332 op 500 meter, we hebben ook de AP-7 op slechts 3 km. Afstand tot vliegveld Alicante 50 km (40 min). Afstand tot de luchthaven van Murcia in Corvera 57 km (44 min). Afstand Torrevieja 3 km (5 min). Afstand tot San Pedro del Pinatar 16 km (15 min). Breed scala aan diensten op loopafstand 600 meter van Punta Prima Shopping Centre waar we de Consum supermarkt, Mc Donals, apotheek, restaurants, apotheken, banken en andere winkels. Nabijheid van Winkelcentrum Zenia Boulevard ±3 minuten met de auto (±3 km) en van Winkelcentrum Habaneras ±5 minuten met de auto (±6 km). In de omgeving zijn er verschillende golfbanen, waarvan Villamartin Golf de dichtstbijzijnde is op 5 km.

Maak van deze fantastische woning uw thuis, waar de zee en uw dromen één zijn.
Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

Levering: juni 2024