Appartementen met uitzicht op zee op 200 meter van het Poniente-strand in Benidorm

Prijs

783000

Perceel oppervlakte

Type woning

Apartment

Plaats

Benidorm

Aantal badkamers

2

Aantal slaapkamers

4

Ref. Nr.

SDP02267TB/3696

Prijs

Perceel oppervlakte

783000

Type woning

Plaats

Benidorm

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

2
4

Ref. Nr.

SDP02267TB/3696

Appartementen met uitzicht op zee op 200 meter van het Poniente-strand in Benidorm

Residentie met faciliteiten en diensten die typerend zijn voor een Resort; uitstekende investeringsmogelijkheid.

Het exterieurontwerp van het complex is avant-garde, verfijnd en moderniseert de skyline van van Benidorm. Dit kolossale project herbergt gemeenschappelijke zones van ruim 10.000 m2 met grote tuinen, zwembaden met jacuzzi’s, chillout lounge area en een strandgedeelte van ruim 2000 m2 met natuurgras.

De residentie beschikt ook over een groot recreatieterrein met een tennisbaan, paddel, sportveld, petanquebanen en een panoramische fitnessruimte van 150 m2 die de meest veeleisende atleten gelukkig zal maken. Degenen die de voorkeur geven aan ontspanning en rust kunnen genieten van de picknickplaatsen en schaaktafels, massageruimtes en sauna die de faciliteiten van dit geweldige resort compleet maken. Het kindergedeelte, met een park, klimmuur en zwembad in een beveiligde perimeter, is de perfecte omgeving voor uw kleintjes om te spelen.

De appartementen genieten van een bevoorrechte locatie op minder dan 200 meter van het Poniente-strand en zijn op het zuiden gericht. Door hun verhoogde ligging hebben de appartementen prachtig uitzicht op de urbanisatie en/of de zee. Het complex bestaat uit appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers en 2 badkamers, alsook ook exclusieve penthouses met een eigen jacuzzi. Het is de moeite waard om de grote ramen binnen en de overdekte terrassen te benadrukken die elkaar in harmonie aanvullen, waardoor het gevoel van een grote open ruimte wordt vergroot. De residentie biedt twee soorten woningen, Excellence en Premium, waarmee u kunt kiezen tussen twee soorten kwaliteiten – hoog en zeer hoog – met afwerkingen met veel detail om comfort en gemak te maximaliseren. Een voorbeeld hiervan is de vloerverwarming en het plaatsen van een privé jacuzzi in Premium woningen.

Alle woningen zijn voorzien van een parkeerplaats die zowel bovengronds als in de onderbouw kan zijn, en een berging.

Levering: Sleutelklaar