Wil je graag een nieuwbouw woning zonder lange wachttijd? Dan is deze woning een super oplossing!

Deze keer vragen we jullie aandacht voor een prachtige nieuwebouw woning. Normaal is het kopen van een nieuwbouw woning iets wat lang kan duren. In dit geval is alles al voor u gedaan. De woning is in maart 2023 opgeleverd en dus instap klaar. Door privé omstandigheden moeten de huidige eigenaren helaas de woning verkopen en in dit geval voor jullie een buitenkans !

Schitterende half vrijstaande villa met zwembad en dakterras. Bouwjaar 2023 dus echt instap klaar!

De woning is volledig onder keldert, heeft zonnepanelen en is afwerkt met hoogwaardige materialen.

Mooie lichte woonkamer, open keuken, slaapkamer op de begane grond met inloop kast en eigen badkamer en een aparte gasten toilet ( dat zie je niet vaak in Spanje). 1e verdieping 2 slaapkamers en een 2e badkamer en een dakterras.  Heerlijk zwembad en mooi terras.  Onder de woning een grote garage met berging, opslagruimte een technische ruimte. Vele extra’s denk dan aan airco(warm/koud),verlichting in de muur en luxe afwerking.

De woning is gelegen in een nieuwbouwwijk in Dolores. Dit is een stadje aan de zuidelijke Costa Blanca met een typisch mediterraan landschap, omringd van grote sinaasappel en citroen plantages en slechts 20 km van de kust gelegen. Leuke winkels en restaurantjes voor ieder wat wils.

Wil je meer weten bel, mail of app me dan gerust. We kunnen uiteraard ook samen de woning gaan bekijken !

Half vrijstaande villa

3 slaapkamers  2 badkamers

Eigen verwarmd zwembad

Zonnepanelen

€ 395.000,–

Perceel 175m2

Direct beschikbaar

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op