Wil je er als eerste bij zijn?

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat jullie dromen werkelijkheid mogen worden maar bovenal een goede gezondheid natuurlijk.

De eerste blog van het nieuwe jaar, veel mensen hebben weer goede voornemens gedaan en ook hun wensen uitgesproken. Ik hoop dat ik het komende jaar weer mee mag werken aan het verwezenlijken van een aantal dromen.

Dat het woningaanbod en de gang van zaken om een woning in Spanje heel anders is dat weten jullie ondertussen wel. Maar hoe kan je die droomwoning vinden?

Ik kom met veel mensen in contact de een is op zoek in een bepaald gebied en weet exact waar en wat ze zoeken, de ander is nog in een fase van ontdekken en onderzoeken en andere hebben al een woning en willen er nog een woning bij voor de verhuur.  Een grote variatie aan mensen en wensen dus.

Voor mij altijd weer spannend wat mensen willen en hoe ze tot die zoektocht of wensen zijn gekomen en nog veel belangrijker hoe we dit alles gaan vinden.

Het heeft mijn voorkeur om vooraf een gesprek te hebben zodat ik kennis kan maken en kan horen en zien wat iemand bedoelt. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we alle wensen doornemen en kan ik aan de slag.

Ik ga dan in mijn netwerk van makelaars, aannemers en bouwers zoeken en kom dan met mogelijke droomlocaties en woningen. We gaan een selectie maken en die woningen en/of locaties die jullie echt willen gaan bezoeken gaan we gezamenlijk bekijken. Natuurlijk doen we dat onder het genot van een hapje en een drankje in de omgeving, om zo ook de omgeving en een aantal bezienswaardigheden te kunnen bekijken. Het gaat immers om het totaal plaatje.

Bijna alle nieuwbouwwoningen zijn te koop met of zonder meubilair van borden, bestek tot aan de wasmachine alles is te regelen en te bespreken.

Maar voor we zover zijn moet er nog veel geregeld worden.

Door mijn netwerk met o.a. tolk/vertaler, gestor, advocaat, aannemers, makelaars, bouwers, notarissen etc. kan ik alles met korte lijntjes regelen voor jullie.

Maar terug naar de basis we moeten eerst de geschikte locatie en/of woning vinden en hoe doe je dat ?

Door de juist woonwensen die ik van jullie doorkrijg ga ik op zoek en zal ik de woningen die ik kan vinden aan jullie voorstellen.  Jullie bekijken de woningen en maken een selectie en geven mij een terugkoppeling

Zo komen we tot een kleinere selectie die we kunnen gaan bekijken.

Maar wat ook tot de mogelijkheden kan behoren is na het woonwens formulier ingevuld te hebben een mail van mij te ontvangen zodra er nieuwe woningen binnenkomen.

Als ik weet wat jullie zoeken stuur ik een persoonlijke mail en kan ik op verzoek alle informatie verzamelen en toesturen. Is dit iets voor jou of jullie?  Stuur me dan een mail, pb of app en ik zorg dat jij de droomwoningen in je mail box krijg. 

Dus als je er als eerste bij wilt zijn ? Laat het me dan even weten.

Tot de volgende keer !          Hasta la proxima !

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op