Weer terug in Nederland

Na 8 weken Spanje weer terug in Nederland! Het is uiteraard qua weer een grote omschakeling maar ook weer even in het ritme komen.

Ik heb de afgelopen weken veel bouwlocaties bezocht met en zonder klanten. Weer nieuwe bouwlocaties ontdekt maar ook de ontwikkelingen bij de bestaande projecten mogen aanschouwen.

Veel nieuwe contacten kunnen maken en bestaande onderhouden, druk mijn Spaans geoefend, maar natuurlijk ook vakantie gehouden.

Alles in het Spaanse ritme.

De afgelopen maanden was o.a. de Costa Blanca Zuid goed in de picture bij het tv-programma Hollandse Makelaars aan de Costa.

Dat de werkwijze en de presentatie van de makelaars allemaal in scène was gezet was duidelijk maar je kon veel van de mooie omgeving zien.

Leuke plaatsen als Benijofar, Rojales, Ciudad Quesada en Los Montesinos kwamen allemaal aan bod.

En ook daar zagen we veel nieuwbouwprojecten, want die zijn er volop.

Vergeleken met Nederland zijn er in Spanje nog voldoende bouwvergunningen. Bouwkranen kleuren nog altijd de Spaanse blauwe hemel.

Wil je een 2e woning voor de vakantie, een appartement voor de verhuur, een familiehuis of liever een luxe penthouse het is er allemaal.

De prijzen zijn in de Costa Blanca Zuid ook zeker omhooggegaan maar staan niet in verhouding met bv Costa del Sol.

Dan toch maar eens in Spanje kijken? Er is genoeg keuze, bovendien krijg je er de Spaanse zon en het Spaanse leven er gratis bij!

Wil je meer weten over de eventuele aanschaf van een 2e woning, wil je een investeringsobject kopen of overweeg je een emigratie.

Of ben je nog heel voorzichtig aan het oriënteren, dat maakt niet uit.

Maak vrijblijvend een afspraak met me en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.  Natuurlijk kan je ook naar een van de informatieavonden komen die wij geven in Hoogerheide.

Dus bel, mail of app me gerust!

Hasta la proxima !

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op