Weer in Nederland

Na bijna 12 weken ben ik weer terug in Nederland. Het is zeker wel even wennen om de teenslippers voor pantoffels om te ruilen! Maar gelukkig ziet het weer er voor volgende week ook weer beter uit!

Het is toch heel anders bezichtigen tijdens een harde regenbui of een storm.

Ik heb de afgelopen periode weer veel nieuwe contacten kunnen maken en bestaande kunnen onderhouden. Daarnaast veel voor mij nog nieuwe projecten en bouwplaatsen bezocht, nieuwe vrienden gemaakt en natuurlijk ook weer leuke restaurantjes kunnen ontdekken.

Eind v.d. maand (25 april) hebben we weer een informatieavond op de agenda staan. Dus op alle fronten zijn we zowel in Spanje als in Nederland actief!

Wat me buiten het grote verschil in temperatuur nog meer opvalt nu ik terug ben in Nederland zijn de dure boodschappen, om maar te zwijgen over de kosten om uit eten te gaan. In Spanje is ook alles wat duurder geworden maar dat staat niet in verhouding tot de prijsstijgingen in Nederland.

Wat een groot verschil met Spanje zeg! Maar genoeg over de verschillen.

Wat de laatste tijd veel gevraagd is aan mij is het volgende: Wat als ik toch een bestaande woning wil kopen i.p.v. de nieuwbouwwoningen die jij nu kan aanbieden. Kan je ons dan ook helpen? Maar natuurlijk kan dat. Je kan zelfs ook een zoekopdracht bij mij plaatsen.

Ik kan alle wensen, eisen en voorkeuren inventariseren en daarna voor jullie op zoek gaan. Dat kan binnen het zoekgebied van Costa Blanca Zuid. Wij kunnen alle wensen bespreken en als jullie richting Spanje komen kunnen we deze panden bezoeken.

Maar ook als u een woning koopt die u ook wil gaan verhuren op de momenten dat u er zelf niet bent, kan ik jullie in contact brengen met de juist mensen die jullie volledig zullen ontzorgen.

Door de aankoop van een woning zullen er ook veel andere zaken geregeld moeten worden, denk eens aan een NIE nummer, hypotheek, verzekeringen etc. Ik kan u binnen mijn netwerk doorverwijzen naar de juisten mensen.

Klinkt dit voor u allemaal nog erg ver weg maar droomt u er wel eens over, laat u dan gratis en vrijblijvend informeren welke diensten wij u kunnen bieden.

Wij willen u volledig ontzorgen!  Wellicht is de informatieavond “Huis kopen in Spanje”op dinsdag 25 april a.s. wel iets voor u, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Informeer gerust even naar de mogelijkheden! Bel mail of app me even.

Hasta pronto!

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op