Wat kan ik allemaal voor jullie doen ?

Zoals ik vorige keer aangaf was ik lekker even in Spanje en heb ik weer een aantal nieuwbouw projecten bezocht.

Deze keer geen nieuwe projecten maar projecten waar ik al eerder was, om te kijken hoe de bouw vorderde en hoe alles zich in de wijk ontwikkeld.

Het zorgt ook wel voor grappige situaties. Als je al meerdere keren bij een bouwproject bent geweest rij je er zo naar toe! Maar dan blijkt dat er ineens alleen maar eenrichtingsverkeer is.  Dus even puzzelen hoe je er moet komen en hopen dat het de volgende keer nog zo is ( grapje ).

Dit is wel iets wat wel typisch iets van Spanje is, toen wij 6 jaar geleden op huizenjacht waren zag je hele wegen en bijbehorende infrastructuur aangelegd waren en er nog geen woning stond.

Dan kan het natuurlijk best gebeuren dat als de woningen er dan staan er wel eens wat aangepast moet worden.

Terug naar de woningen wat me zeker ook op viel is de prijsstijgingen.  In Nederland kennen we mega prijsstijgingen maar ook in Spanje gaan de prijzen zeker omhoog.  Natuurlijk voor een groot deel aan de bouwkosten maar ook de populariteit van het gebied speelt daarin mee.

En dat kan ik meer dan begrijpen, wie wil er nou niet hier wonen, werken en/of vakantie houden.

Het leuke van deze bouwprojecten bezoeken is de ontwikkeling van een bouw volgen. Aan het begin van de bouw staat er vaak 1 showhouse en heel soms een 2e woning alleen casco.


In deze woning die helemaal klaar en ingericht is kan je lekker rondkijken en zijn alle materialen waar uit je kan kiezen keuken, badkamer, wandafwerking etc. voorhanden.  Dus alles helemaal naar je eigen zin uitkiezen en dat kan zelfs ook met een meubels en de inventaris. Dat betekend als je er voor kan kiezen om de woningen met meubels en alle bijbehorende spullen van servies tot droger opgeleverd te krijgen. Dat is nog eens ontzorgen.

Zeg je dat doe ik liever zelf dan kan dat natuurlijk ook.

Het is natuurlijk heel fijn om tijdens de bouw tussentijds te horen hoe ver de bouw is en hoe alles er uit ziet.  Ik kan de hele bouw begeleiden voor jullie.  Als ik straks in Spanje woon zal ik dat alleen doen en zolang ik nog in Nederland woon zal ik dit vaak zelf doen maar heb ik natuurlijk mensen binnen mijn netwerk die dat dan zullen doen.

Binnenkort zal ik een filmpje plaatsen van een van de projecten die ik aan het volgen ben.

1e bezoek augustus 2021
mei 2022
Mei 2022

Maar hebben jullie vragen over de omgeving, een nieuwbouwproject of alles wat daar mee te maken heeft in Costa Blanca Zuid, laat het me weten en ik ga er achteraan !

Hasta la proxima vez ( Tot de volgende keer ) !

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op