Waarom nieuwbouw?

Stel je bent zo ver dat je een vakantie woning wil aanschaffen of een woning/appartement wil kopen voor de verhuur. Waar kies je dan voor nieuwbouw of bestaande bouw?

Om een keuze te maken wat je gaat doen een nieuwbouw woning of toch een bestaande woningen heb ik wat voordelen van een nieuwbouw woning op een rijtje gezet.

  • Garantie    Je koopt een woning met garantie, je krijgt 10 jaar bouwgarantie op de constructie
  • Eigen smaak    je kan alles als je van de beginfase erbij betrokken bent zelf nog uitkiezen tegels, keuken, badkamer, wandafwerking etc.
  • Energiezuiniger Tegenwoordig kunnen de nieuwbouw woningen opgeleverd worden met warmtepompen, zonneboiler en zonnepanelen allemaal volgens Europese richtlijnen
  • Geen verbouwingen meer. Als de woning opgeleverd is ben je ook echt klaar en kan het grote genieten beginnen.
  • Meer faciliteiten. Nieuwe huizen en appartementen worden meestal gebouwd in woonwijken of urbanisaties. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig als sportgelegenheden, winkels en horeca.
  • Sneller contact met buren en buurtgenoten vaak kunnen de andere eigenaren in dezelfde periode hun woning betrekken en is het contact snel gemaakt.
  • Bij veel woningen is het mogelijk om ook meubelpakketten te kopen. Je gaat naar een winkel en zoekt daar alles uit en bij de oplevering van de woning staan alle meubels al binnen. Ook de keukenkasten kunnen al gevuld zijn met borden, bestek etc. 

Kortom er kunnen heel veel zaken uithanden genomen worden zodat je zelf lekker kan gaan genieten onder de Spaanse zon.

Natuurlijk zal een oudere woning ook z’n charmes hebben voor een aantal mensen maar over smaak valt niet te twisten.

Wil je meer weten of de aankoop van een nieuwbouwwoning en/of wil je weten welke nieuwbouwprojecten er op dit moment rondom Costa Blanca Zuid in ontwikkeling zijn? Kijk dan op mijn site voor een 1e indruk en wil je meer weten of oplevering, beschikbaarheid etc. bel, mail of app met dan gerust.

Tot de volgende keer !

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op