Vervolg waarom Costa Blanca Zuid ?

Op jullie verzoek nog een aangepaste blog.

N.a.v. de blog over waarom Costa Blanca Zuid ? heb ik echt heel veel leuke reactie gekregen.

Vooral veel reacties van mensen die een droom hebben en die heel graag een 2e woning willen kopen in Spanje maar nog geen idee waar.

Nou ik hoop dat al deze mensen nog enthousiaster geworden zijn n.a.v mijn 1e blog over Costa Blanca.

Wat heel grappig is dat mensen vragen of ik er echt enthousiast over ben ??????????  Nou wat denken jullie zelf.  Ik heb er al jaren een 2e woning en ga binnenkort emigreren en ook naar die woning toe verhuizen.  Het lijkt me wel dat ik toch echt enthousiast ben he en gedegen onderzoek heb gedaan waar we ons gaan vestigen in Spanje.  Er staat best wat op het spel zeg alles verkopen en alle familie achterlaten mits je niet overtuigd ben van je droomplek. Nou dat zijn we ( mijn man en ik ) zeer zeker.

Een heerlijk woonomgeving met een super klimaat ( misschien gaan we de regen nog wel eens missen ), mooie brede stranden, super veel golfbanen en een heerlijk rustig leven. Wat vandaag niet komt, komt morgen wel……………….  Of we ons daar in aan kunnen passen zal nog moeten blijken maar ook in het spaanse tempo zullen we ons best gaan doen om ons aan te passen.

Door alle zaken die ik zelf tegenkwam en voor al veel negatieve opmerkingen of reacties die je zie in tv programma’s, hoor op verjaardagen en feestjes zijn mensen extra op hun hoede en dat is prima het is toch een ander land met andere regels en gebruiken en we praten ook over serieuze bedragen dus wees altijd alert !

Dit is echt de reden waarom ik iedereen graag wil helpen met het zoeken van je droomwoning en de juist mensen om te ondersteunen/helpen.

In de loop der jaren heb ik een heel netwerk van mensen ter plaatse opgebouwd waarvan ik weet waar voor ze staan en wat ze doen.  Waarom zelf alles opnieuw uitvinden ! En ook nog eens in je eigen taal !

Dus van makelaar, aannemer, architect, notaris, leuke B&B’s voor overnachtingen maar ook huiseigenaren die hun villa verhuren noem het maar op. En natuurlijk ook de praktische zaken als verzekeringen, ziekenhuizen, alle spaanse feestdagen en gebruiken en waar je moet zijn voor welke vragen, alles van A tot en met Spanje.

Dus ja hoe moet ik jullie nog meer overtuigen om mee te gaan naar de Costa Blanca en je laten informeren door mij !

Hasta pronto !!!!!!!!!!!!

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op