Verborgen pareltjes zoeken!

Zoals jullie weten zoek ik graag naar jullie droomwoning en om die te vinden kom ik echt op de mooiste plekken. Maar als jullie hier naar Spanje toekomen om samen met mij die droomwoning(en) te bekijken willen jullie natuurlijk ook in stijl slapen en relaxen.  Dat is voor de meeste mensen die ik tegenkom niet in een hotel maar liever iets met een persoonlijke touch.

Op mijn zoektocht naar leuke locaties om te overnachten, te genieten en te relaxen kwam ik deze parel tegen “Eco Resort Costa Blanca”

Een klein resort met veel faciliteiten en leuke Nederlandse eigenaren.

Toen ik op social media de foto’s van de Safari lodges zag (die zie ik normaal alleen bij een van mijn favoriete tv-programma’s Ik vertrek) dacht ik snel een mail sturen en de afspraak was zo gemaakt.

Het zeer gastvrije echtpaar Remco en Esther hebben me alles laten zien. Er zijn momenteel 3 luxe gastenverblijven. Casa Gris met grote binnen- en buitenkeuken en 2 luxe Safari Lodges met eigen keuken en badkamer.

Ik was erg gecharmeerd van de luxe Safari lodges, ze zijn voor 6 personen en echt alles zit erin. Eigen badkamer, toilet, keuken met alle voorzieningen, een eetgedeelte en natuurlijk heerlijke bedden.

Kamperen met alle luxe van dien, dit mag je eigenlijk geen kamperen meer noemen!

Maak je liever gebruik van de Casa dan kan dat natuurlijk ook. Met grote buitenkeuken, uiteraard ook in de Casa een keuken, badkamer en een woonkamer (zelfs voorzien van airco). 

Vanuit alle verblijven kan je gebruik maken van het zwembad (met heerlijke ligbedden), de grote buitenbar, de BBQ plaats, de vuurplaats. Maar natuurlijk ook van de vele sportieve faciliteiten als tafeltennis, petanquebaan, voetbaltafel en darten. Er is voor iedereen veel te doen!

De ligging van het resort is ook heel gunstig binnen 15 minuten zit je aan het strand van La Marina, maar ook in de bergen.

In Dolores waar het resort ook is gelegen zijn veel voorzieningen met leuke restaurantjes, terrasjes, winkeltjes etc.

Kortom als je wil genieten van het Spaanse buitenleven met alle gemakken en comfort is dit mooie resort een uitstekende keuze.

Bel,mail of app Esther/Remco voor informatie of reserveringen en jullie zullen heerlijk kunnen genieten.

www.ecoresortcostablanca.com

Vereda del Copo 33 03150 Dolores

0031 652 55 59 75 / 0034 865 75 63 19

Dat was het weer voor deze keer, de volgende keer gaan we het weer over de huizen hier hebben maar dit wilde ik jullie toch even echt meegeven.

Hasta la proxima

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op