Vakantietijd

Vakantietijd!

In Spanje heeft men geen vakantiespreiding en hebben de schoolgaande kinderen bijna allemaal van 20/22 juni tot en met 11/15 september vakantie. Dat is nog eens de moeite he bijna 3 maanden vakantie!

Ook de bouwplaatsen zijn de hele maand augustus gesloten en kan er dus niet naar modelwoningen of andere nieuwbouwprojecten gekeken worden.

Zelfs de meeste notarissen sluiten een maand lang, dit is toch iets wat wij ons in Nederland niet kunnen voorstellen. Maar goed als je het weet kan je er natuurlijk rekening mee houden!

Natuurlijk zijn de bestaande woningen die vaak bij diverse makelaarskantoren te koop staan wel te bezichtigen.

Vanaf september kunnen we er dan weer vol tegen aan gaan en zien we de bouwkranen weer actief bezig. Zelf krijg ik altijd een heel blij gevoel als ik al die bouwactiviteiten zie en het is ook zo leuk om 5/6 weken later terug te komen en alle vorderingen weer te kunnen zien.

Zelf zal ik vanaf eind september een lange tijd in Spanje zijn en gaan we natuurlijk weer met iedereen en voor iedereen op pad.  We maken een mooi en leuk programma om zo de omgeving te verkennen, woningen en bouwplaatsen te bezoeken en alles wat erbij komt kijken om een 2e woning aan te schaffen te bespreken.

Dus heb je plannen om een 2e huis in Spanje te kopen of heb je er wel eens aan gedacht maar zie je door de bomen het bos niet meer. Bel, mail of app me dan. Door een groot netwerk van kundige mensen in Spanje kan ik vanuit Nederland je begeleiden en op afspraak natuurlijk ook in Spanje.

We gaan je compleet ontzorgen en begeleiden van A tm Spanje.

Voor nu een fijne vakantie en als je moet werken veel werkplezier! Wij hebben dan ook een blog minder dus zullen rond 12 augustus weer een blog schrijven!

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op