Vakantiegevoel vasthouden!

Voor vele van jullie is de vakantie periode weer voorbij en wat hoor ik het vaak” dat heerlijke vakantie gevoel wil ik zo graag vasthouden”.

We weten allemaal dat als je weer terug in Nederland komt het gewone leven zo weer terug is en je weer mee moet draaien in de maatschappij van regels en tijd.

Je probeert het wel maar dat lukt niet in de huidige baan of situatie.

Voor vele toch een reden om een 2e huis in Spanje te overwegen en voor andere zelfs een reden om te emigreren naar Spanje.

Bij dat 2e huis kan ik je heel goed helpen.  Zelf nu ruim 8 jaar geleden een vakantie woning gekocht en daar nog geen minuut spijt van!  De beste stap die we toen konden maken.  Een prachtige locatie en een praktisch huis.  Dat huis kunnen we wel naar ons zin maken, die locatie die moest al perfect zijn.

Tot dusver niets anders als in Nederland. Locatie, locatie en nog eens locatie.

Alleen de afwikkeling van alles in Spanje is wel heel anders. Anders dan wij gewend zijn en daar zit het probleem. Ze doen het niet slecht in Spanje maar anders dan wij verwachten en dan raken wij in de paniekmodes en zeggen we al snel dat het niet klopt.

Maar een ander land heeft andere gebruiken en met de juist hulp komt het voor alle partijen goed.

Dat is het stukje waar ik jullie graag in wil helpen.  Maar natuurlijk ook bij de rest het zoeken naar het juiste huis, het bezichtigen, de papier afwikkeling, de notaris, de advocaat en de vertaler.  Wat er ook allemaal nodig is, ik heb gelukkig in de loop der jaren de juiste mensen om me heen kunnen verzamelen waardoor er altijd iemand in mijn netwerk beschikbaar is.

De komende weken pak ik zelf nog mijn laatste spullen in en ga ik voor een enkele reis naar Spanje om daar jullie nog beter te kunnen helpen en uiteraard zelf van alles te kunnen genieten.

Zon, zee, strand, palmbomen en een heerlijk rustig tempo daar doe ik het voor.

Vanaf oktober staan er weer bezichtigingsreizen in de agenda en laat ik jullie weer al het moois zien wat we gezamenlijk uitzoeken aan de Costa Blanca Zuid.

Ik ga nog verder met pakken en tot snel !

Hasta Pronto !

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op