Schitterende villa te koop!

Zoals ik jullie vertelde ben ik begonnen met alleen nieuwbouw en ga ik pas bestaande bouw erbij doen als ik permanent in Spanje woon.

Maar nu gebeurde er het volgende: Toen wij ruim 7 jaar geleden een woning huurde tijdens onze vakantie c.q. zoektocht naar een mooi huis verbleven wij in een prachtig huis in San Bartolome (Qua tuin en afwerking kunnen de Spanjaarden van deze woning nog veel leren) wij hebben daar heerlijk genoten en vandaar uit ook onze droomwoning gevonden. Maar nu ben ik benadert door de eigenaren omdat hun woning te koop staat vroegen ze of ik hen kon helpen.  Daar hoefde ik niet lang over na te denken, ik ken het huis en ben er mega enthousiast over dus ja ik wil helpen.  Nu ben ik op dit moment voor langere periode in Spanje dus ja nu kan ik echt helpen. Het is een prachtig huis en de omgeving is ook zo mooi daar. Dit moet je echt gezien hebben.

Even over de omgeving het licht heerlijk verscholen tussen de citrusbomen op slechts 5 minuten rijden van Benejuzar en van het centrum van San Bartolome waar alle voorzieningen zijn. Het strand van Guardarmar ligt op zo’n 25 minuten rijden en binnen 20 minuten ben je bij een tal van golfbanen.

Vanuit de veranda heb je een schilderachtig uitzicht over het landschap en de bergen.

Prachtige Spaanse villa met keurig onderhouden tuin op een rustige locatie te midden van de citrusbomen.

Heerlijk rustig gelegen maar als u de drukte wil opzoeken bent u daar op 5 minuten rijden.

Via de ruime oprijlaan komt u via de elektrisch bedienbare poort komt u op het royale perceel.

Hier is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.

De tuin (2343m2) is prachtig met o.a. veel citrusbomen, granaatappels en diverse palmbomen.

Diverse zonneterrassen en niet te vergeten een heerlijk zwembad (10×5). Ook een praktische bergruimte bv voor de kussens en in de periode dat u niet kunt zwemmen als opslag voor de spullen.

Op de veranda (aan tweezijdes van het huis) heeft u een prachtig uitzicht op de keurig aangelegde en onderhouden tuin. Maar ook een prachtig uitzicht op de bergen.

De indeling van de woning is als volgt: een ruime woonkamer met plavuizenvloer en gestuukte wanden, ruime eetkeuken voorzien van veel bergruimte, een vaatwasser, een oven, een magnetron een koelkast en een vriezer, daarnaast meer dan genoeg ruimte voor een apart eetgedeelte, een  berg/was ruimte, een 3 tal slaapkamers en een 2 tal badkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en de andere 2 slaapkamers delen de familie badkamer.

Verder is alles keurig afgewerkt, goede materialen gekozen, netjes onderhouden. Kan de woning verwarmd worden in de winter en is er airco aanwezig.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 8FF6283C-6E28-45F1-BF74-F4FD75175CF4-COLLAGE.jpg

Verder is alles keurig afgewerkt, goede materialen gekozen, netjes onderhouden. Kan de woning verwarmd worden in de winter en is er airco aanwezig.

Kortom in deze woning kunt u zich het hele jaar thuis voelen of dit nou in de woonkamer is met een glaasje wijn, aan het zwembad met het hele gezin of s ’avonds lekker tafelen op de veranda het is allemaal mogelijk.

Heb ik u enthousiast gemaakt en wilt u meer weten, dat kan uiteraard.  Ik neem u graag mee naar deze woning welke u beslist gezien moet hebben voor een goed beeld.

Vraagprijs 329.000 euro plus kosten koper Aanvaarding in overleg

Niet gek dat ik enthousiast was toen en nu he !

Mocht u nog meer foto’s willen zien bel,mail of app me even dan stuur ik er nog meer.

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op