(Net)werken in Spanje !

Weer terug van een heerlijk weekje (net)werken, vakantie en genieten!

Zoals altijd als ik alleen naar Spanje ga stond er weer een volle agenda op de planning.

Deze keer weer veel nieuwe contacten mogen maken voor de kennismakings-/bezichtigingsreizen die ik vanaf oktober ga organiseren.

Diverse nieuwe leuke logeerplekken, autoverhuurbedrijven, zelf nog een leuke excursie gedaan (tenslotte ook een beetje vakantie), nieuwe Nederlandse contacten met gestor en advocaat, 2 seminars bezocht en veel bouwplaatsen. Kortom veel gedaan!

Het was deze keer niet zo lang geleden dat ik in Spanje was en in de maand augustus ligt praktisch alles stil dus qua bouwvorderingen was er niet veel verandert maar het blijft fantastisch om op de bouwplaats rond te lopen.

Een mooi project bij Villa Martin bezocht Valentino Golf III en daar het show house bezocht. Aangezien daar nog zoveel bouwactiviteiten waren was het een luidruchtig en spectaculair bezoek maar zeker de moeite waard.

Hierbij de link   https://www.onbezorgdkopeninspanje.com/woning/appartementen-met-2-slaapkamers-naast-villamartin-golf-orihuela-costa/

Voor de liefhebber heb ik ook nog een 3D video, zo loop je als ware door het appartement (mail, of app even en ik stuur deze door).

Even terugkomend op de kennismakings-/bezichtigingsreizen die ik ga organiseren het komt er in het kort op neer dat ik alles voor je kan regelen van ticket tot en met de overnachtingen en van bezichtigingen tot excursies. Maar wil je alleen een programma met allen huizen/appartementen bekijken dat kan natuurlijk ook.

Maatwerk dus, het is immers ook een belangrijke stap of mogelijke stap naar een tweede woning of appartement.

Wil je meer weten over deze reizen of over wat ik allemaal kan door voor jullie kom dan vrijblijvende naar de informatieavond op vrijdagavond 16 september a.s. Kopen in Spanje en wat daar allemaal bij komt kijken!

Op deze avond zal ik uitleggen wat ik voor jullie kan doen in Spanje, in Nederland en in de toekomst. Het contact stopt namelijk niet na ontvangst van de sleutel, voor hulp of advies blijf ik altijd beschikbaar.

Wellicht zoek je een aannemer, een tuinman, iemand voor het onderhoud van het zwembad, een vertaler op iemand anders ons netwerkt heeft het allemaal!

Heb ik je interesse gewekt en overweeg je iets te gaan kopen of ben je je nog aan het oriënteren in de Costa Blanca Zuid dan is deze avond vast iets voor jou.

Uiteraard is de avond gratis en vrijblijvend en start om 19.30 uur. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes (hapas en tapas)! Kortom alle ingrediënten voor een Spaans voorproefje.

Wij hebben nog enkele plaatsen beschikbaar dus geef je snel op. De volgende informatieavond zal medio december zijn.

Deze avond zal op mijn thuislocatie aan de Huijbergseweg 140 te Hoogerheide plaats vinden.

Wil je een plek reserveren bel, mail of app even en graag tot snel!

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op