Laatste dag van het jaar!

Het klinkt als een cliché maar wat is het jaar weer snel gegaan.

Maar wat was het leuk, zo veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en zoveel leuke contacten opgedaan.

Het afgelopen jaar weer veel bouwplaatsen bezocht en veel mooie dingen mogen zien en daarmee heel veel mensen blij mogen maken.

De informatie avonden met een hapje en een drankje werden ook goed bezocht en zo ook de bezichtigingsreizen.

En als we de bezichtigingsreis dan met een positief resultaat af mogen sluiten dan is dat echt de kers op de taart.

Ook het jaar van de grote verhuizing naar Spanje voor mij zelf. Voor ons geen “ik vertrek” verhaal maar er vallen altijd dingen tegen qua tijd of duren de dingen langer als wij hadden verwacht maar ja ander land andere gebruiken he!

Dat is ook hetgeen ik vaak tegen klanten zeg, dat de werkwijze zoals er gewerkt wordt in 
Spanje echt niet verkeerd is maar dat wij dit niet verwachten en wij willen het graag zo hebben als wij in Nederland verwachten.

Dat kan natuurlijk niet altijd maar dan moet je wel weten hoe het zit en waarom iets wel of niet kan. Dus bewust zijn van iets dat is erg belangrijk.

Ook voor mij om met veel mensen samen te werken is het niet altijd makkelijk, maar altijd weer goed gekomen. Gelukkig zijn er veel mensen open en eerlijk als je je zelf ook zo openstelt maar helaas zitten er ook wel eens mensen bij die aardig en leuk lijken maar in de praktijk alleen op geld en omzet uit zijn. 

Dan is de samenwerking snel klaar en komen er weer andere mensen op je pad waar je wel verder mee kan.

Het netwerk om me heen is het afgelopen jaar sterk gegroeid en daar ben ik erg dankbaar voor om jullie allemaal nog beter te kunnen helpen .

Regelmatig krijg ik de vraag waar kan je me allemaal bij helpen? Nou heb je even?

Als je besluit naar Spanje te komen moet je eigenlijk alleen je eigen ticket boeken en de rest kan geregeld worden. Dus je tijdelijke onderdak een appartement, huis of studio alles kan. We kunnen regelen dat er iemand is om je op te halen op de luchthaven maar ook kunnen we de autohuur regelen. Vervolgens kunnen we je de omgeving laten zien, de restaurantjes, de winkeltjes etc.

Uiteraard gaan we op bouwplaatsen kijken, showhuizen bezoeken en alles goed overdenken. We kunnen mee naar de woonwinkels welke vaak bij nieuwbouw het meubelpakket regelen ( ja tot aan het servies in de kast, alles is te regelen). Alles was nodig is kunnen we samen regelen.

Als er al een keuze gemaakt kan worden en er is een reserveringscontract opgemaakt gaan we mee naar de advocaat, regelen we de NIE nummers, volmachten etc.

Om vervolgens als jullie weer terug in Nederland zijn, regelmatig de bouw te bezoeken en foto’s te maken voor jullie. Dus ja, we kunnen veel regelen en doen dat graag.

Voor nu wil ik jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen en alle goeds voor het nieuwe jaar en hopelijk tot snel in Spanje ( of Nederland ).

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op