Kennismakings- en bezichtigingsreizen

Kennismakings- en bezichtigingsreizen naar Costa Blanca Zuid

Vanaf oktober gaan we een extra stukje service aanbieden. We gaan kennismakingsreizen, organiseren waarbij we een volledig pakket aan kunnen bieden.

Van vliegreis, accommodatie, autohuur ,natuurlijk bezichtigingen met mij en samen gezellig de Spaanse omgeving verkennen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje!

Ik laat u kennismaken met de Costa Blanca. Een combinatie van de  authentieke dorpskernen maar ook toeristische trekpleisters. Voor de echte golf liefhebber hebben we zeker ook een scala van golfbanen te bekijken (of spelen). Het is niet overdreven om te beweren dat naast zon en zee golf een van de belangrijkste redenen is om in deze regio een huis te kopen.

Denk eens aan de verhuur van een appartement nabij de golfbaan en de kust. In de zomer toeristen voor de kust en de rest van het jaar de golf liefhebbers.  Een heel jaar te verhuren dus. Voor ieder wat wils.

Kortom we kunnen een op maat pakket maken, volledig naar uw wensen en ideeën.

Ook gaan we bezichtigingsreizen, aanbieden waarbij wij ook alles kunnen regelen van ticket en overnachtingen afhankelijk van uw wensen. Kiest u er liever voor om dat zelf te boeken en u wilt samen met mij bouwprojecten gaan bekijken kan dat natuurlijk ook.

Vooraf maken we gezamenlijk een keuze welke projecten we gaan bezoeken en vooraf krijgt u alle info al zodat u zich goed kan voorbereiden en inlezen.

Zoals gezegd kunnen we alles voor u regelen. U treft ons ter plaatse aan en wij zullen u ontzorgen.

Door ons grote netwerk kunnen we van autohuur voor enkele dagen  tot overnachting in een B & B of liever een hotel of woning alles is mogelijk. Bezichtigingen van een appartement tot een luxe villa allemaal regelen.

Uiteraard zijn kennismakings- of bezichtigingsreizen niet nieuw in de branche maar wij doen dit natuurlijk op onze eigen wijze. 

Op de 2e informatieavond die zal plaatsvinden op vrijdag 16 september a.s. zullen o.a. deze onderwerpen aan bod komen. Natuurlijk zal er nog veel meer besproken worden en willen we jullie graag kennis laten maken met ons dienstenpakket.

Want u wilt toch immers onbezorgd kopen in Spanje! U de zon wij de zorgen !

Deze informatieavond zal beginnen om 19.30 uur waarbij we onder het genot van een kopje koffie of thee zullen starten en vervolgens zorgen wij voor lekkere hapas en tapas en uiteraard een lekker drankje.

De avond is gratis maar u dient zich wel op te geven.

Wilt u meer weten over deze nieuwe service en u kunt niet wachten tot de informatieavond ( dat hoeft ook niet) bel, mail of app dan gerust en wij bespreken alles verder.

Of wilt u liever individueel een gesprek over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook !

Tot snel!

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op