Ga je mee op kennismakingsreis?

Vanaf eind september ben ik weer voor een langere tijd in Spanje en zullen er dus voorlopig geen informatieavonden zijn in Nederland. Maar natuurlijk zijn jullie altijd welkom in Spanje.

Wil je toch eens zelf ervaren hoe het is aan de Costa Blanca Zuid, zelf de sfeer proeven en de huizen en/of appartementen zien dan neem ik je graag mee en laat ik je al het mooie zien.

Vooraf bespreken we wat jullie zoeken en ik ga kijken wat er beste op aansluit. We vragen meer informatie op bij de verkopende makelaar of bij nieuwbouw bij de aannemer en zo bekijken we gezamenlijk alle info en daar gaan we een programma om heen maken.

De omgeving bekijken, leuke bezienswaardigheden bekijken, natuurlijk huizen kijken, met elkaar eten en natuurlijk alles evalueren.

Kortom een superleuke week of dagen afhankelijk hoe lang jullie willen komen.

Wellicht kunnen we ook al een aantal administratieve zaken gaan regelen maar alles in overleg, ik geef de mogelijkheden aan en jullie bepalen het tempo.

Twijfel je of je deze stap al moet gaan maken bel of mail me dan even dan bespreken we dit eerst een telefonisch en wellicht kom je om een later tijdstip.

Ik hoor het graag en zie jullie graag!

Hasta pronto!

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op