Even naar Spanje……….

Deze blog schrijf ik vanuit het zonnige terras op onze “Casa”. Deze week ga ik weer een weekje ( Net)werken in Spanje.

Nieuwe contacten leggen, bouwprojecten bekijken, contacten onderhouden maar natuurlijk zelf ook genieten van de Spaanse zon en het Spaanse leven.

Ik ga bij bouwprojecten kijken waar ik oa een jaar geleden ook was. Toen stonden er 2 pilot woningen en nu is de laatste fase van de verkoop van totaal 36 woningen een feit. Ben benieuwd hoeveel woningen er nu al staan ?  Leuk om te zien en te volgen!

Natuurlijk ga ik ook voor mij nieuwe projecten bekijken. De ligging ter plaatse zien is zo belangrijk.  Alleen van een bouwtekening en foto s is het lastig om een goed beeld te krijgen.

Een ander belangrijk onderdeel is dat ik deze week weer nieuwe contacten zal maken met B and B eigenaren en/of eigenaren van vakantie woningen ( die ze verhuren ) in de regio.

Als jullie straks naar Spanje komen om diverse projecten te bekijken lijkt het me leuk dat je ook echt midden in je zoekregio kan logeren in kleinschalige accommodatie zodat jullie aan de eigenaren ( lees ervaringsdeskundige) alles kunnen vragen.  Wil je dit niet ook goed uiteraard maar ik wil het wel graag aanbieden.

Later in een andere blog zal ik jullie deze eigenaren voorstellen en kunnen jullie de accommodaties al bekijken.

En natuurlijk zullen we tijdens de geplande afspraken ook gezellig eten en leuke locaties bezoeken.

Zo proef je het echte leven onder de Spaanse Zon.

Verder ga ik natuurlijk ook zelf genieten op een heerlijk terras bv aan zee, op mooie locaties en natuurlijk  bij onze eigen woning.

Tot snel !

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op