Bezichtigingsreizen

Ondertussen heb ik alweer veel mensen mogen ontvangen hier in het mooie Costa Blanca Zuid.

Hoe leuk is het om onder het genot van het heerlijke weer hier samen met elkaar mooie bouwplaatsen te bezoeken. Of dit een appartementen complex is, een mooie vrijstaande woning of een lege bouwplaats met een enthousiaste architect die ons verteld hoe hij het voor zich ziet.

Het is zo leuk om mensen enthousiast te zien worden van al dat moois.  Om vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje verder te praten en vaak dan ook een beslissing te nemen.

Later met elkaar naar de advocaat te gaan om alles te regelen en ook in veel gevallen gaan kijken bij de meubelzaak omdat er een meubelpakket bij de woning hoort.  Zo leuk om het hele proces met elkaar te mogen meemaken en uiteraard alles in goede banen te leiden.

Maar natuurlijk ook de mooie plekken van de omgeving laten zien, de leuke strandjes en strandtentje.

Waar kan je lekker eten, shoppen en relaxen. Het hoort er allemaal bij.

Door het grote netwerk van vrienden, collega’s en deskundigen om mij heen kan ik alle vragen of zelf beantwoorden of mensen doorsturen naar de juiste specialisten.

Of het nu om het verblijf tijdens de reis gaat, de autohuur, restaurantjes, advocaten, vertalers, notarissen etc gaat het hele assortiment is aanwezig en ik zorg graag voor de juiste contacten.

Graag tot snel !  

Ps  Het bevalt echt heel goed hier lekker in de zon in Spanje.

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op