Altijd zon !!!!!

Het is weer tijd voor de 2-wekelijkse blog en terwijl ik dit typ is het allesbehalve zonnig.

Regen, regen en nog eens regen! En dan kijk ik even op de app hoe het weer in ons geliefde Spanje is en daar staat zon, zon en nog eens zon!

Veel mensen vragen ons waarom we naar Spanje gaan, nou het weer is een van de redenen. Altijd zon gaat ook vervelen hoor ik dan door een aantal mensen, nou dat wil ik dan wel eens gaan meemaken. Het wisselen van de seizoenen zullen we in Spanje vele malen minder hebben maar ook dat gaan we meemaken.

Wij kiezen ervoor om volledig te gaan emigreren en naar onze geliefde vakantie stek te gaan. Maar de eerste 7 jaar hebben wij de woning ook alleen gebruikt voor de vakanties.

Ondertussen heb ik al veel mensen gesproken en mogen helpen aan of een vakantiewoning, een permanente woning of als beleggingspand  zodat ze gaan verhuren.

Zo leuk om alle verhalen te horen en mee te mogen denken.

Ons eigen verhaal komt nu ook in een andere fase. Ons huis in Nederland staat nu te koop. Het is mijn dagelijkse werk maar je eigen huis is toch even anders hoor. We hebben hier ruim 20 jaar met veel plezier mogen wonen en nu gaan we het overdragen aan iemand anders.

Mochten jullie interesse hebben, hierbij de link van ons huis op Funda

https://www.funda.nl/koop/hoogerheide/huis-88196046-huijbergseweg-140/

Maar natuurlijk is niet alleen het weer een reden om te verhuizen, het is het hele plaatje. Het rustiger aan kunnen en mogen doen. Niks moet en niksen mag.

Vlak bij de kust, rondom in de golfbanen en zelf vertoeven op een heerlijke rustige plek. Dat lijkt ons een ideaalbeeld.

Overweeg jij ook een tweede woning te kopen of heb je emigratieplannen naar Costa Blanca Zuid bel, mail of app me dan voor een gezellig (en gratis uiteraard) kennismakingsgesprek.

Tot de volgende keer !!!!

Bekijk hier het actuele woning aanbod of neem contact met mij op

Bekijk hier het actuele woning aanbod

Neem contact met mij op